Skip links

Hos Images by Stub

Er det vigtigt for os at dine billeder bliver smukke, helt unikke og personlige. Derfor har vi det gode samarbejde mellem kunden og fotografen i fokus.
Der skal være god kommunikation og derfor er det kutyme at vi holder et lille forventningsmøde, kunden og fotografen imellem, så der ikke er nogen tvivl om hvad der skal ske på dagen for fotograferingen.

Erhverv_Studie_Profil_Selvportræt_2017_11_08_Liv og Emilie_124 copy

10 gode råd inden fotograferingen

 1. Undgå helt hvidt tøj, tøj med skrift på, bitte små grafiske mønstre som streger eller prikker og GLIMMER ER NO GO.
 2. Tjek lige at make uppen og håret sidder som det skal inden vi går i gang.
 3. Hvis I er flere så prøv at farvekoordinér jeres tøj.
 4. Hvis der indgår nøgenhed i fotograferingen så ankom i løstsiddende tøj og uden bh. Stramt tøj sætter streger i huden som man kan se op til flere timer efter.
 5. Sørg for at være frisk og veludhvilet på dagen.
 6. Undgå at lave aftaler lige efter fotograferingen. Det kan jo trække ud.
 7. Overvej poseringer på forhånd. Jeg skal selvfølgelig nok hjælpe og dirigere men det er en god idé at have overvejet mulighederne.
 8. Forbered dig. Søg på internettet og find inspiration til den stil og posering du ønsker (pinterest er et rigtig godt sted at finde idéer)
 9. Hav altid ekstra tøj med både til dig selv, og børnene.
 10. Kan du ikke komme alligevel så husk at melde afbud. Fotografen gør sig mange tanker og forbereder meget før du kommer, så meld altid ud i så god tid som muligt. 

Allergiker?

Der kommer rigtig mange mennesker her i studiet. der bliver fotograferet voksne, børn og i ny og næ også kæledyr.
Og selvom der bliver gjort grundigt rent inden hver eneste kunde så kan det ikke garanteres at man ikke kan løbe ind i et kattehår eller lign.
Så tag antihistaminerne med for en sikkerhedsskyld.

Eksklusiv Studie Kæledyr Portræt 2014 11 17 Pose Fenris Copy

Handelsbetingelser

 1. Afgivne tilbud bortfalder 30 dage efter kundens modtagelse heraf, med mindre anden frist er angivet i selve tilbuddet. Tilbud afgives på baggrund af kundens oplysninger om opgavens omfang og karakter. Såfremt disse ændres før eller under opgavens udførelse, kan det afgivne tilbud ikke betragtes som bindende. Endelig aftale om leverance eller udførelse af arbejde er først indgået ved kundens bekræftelse heraf.
 2. Såfremt kunden udskyder eller afbestiller en optagelse senere end 2 dage før planlagt, er kunden forpligtet til at friholde Images by Stub for samtlige omkostninger som Images by Stub er påført som følge af udskydelsen.
  Kunden er også forpligtet til at dække forberedelsestid samt evt. indkøb af rekvisitter eller materiale til opbygning af kulisse.
 3. Færdigt digitalt materiale leveres via wetransfer.com. Alt fysisk materiale afhentes på Images by Stubs adresse eller sendes på kundens egen regning.
 4. Reklamation skal ske inden 8 dage efter kundens modtagelse af færdigt materiale.
  Er reklamationen berettiget, laves det leverede om uden beregning.
Return to top of page